Navigeer naar hoofd content

Wordpress: open source, betrouwbaar en bekend

Illustratie

Wordpress: open source, betrouwbaar en bekend

Het is bij Qubiqx ook mogelijk om je website of webshop te laten bouwen in Wordpress. Dit is een Content Management System (CMS) waarmee je gemakkelijk websites kunt bouwen. WordPress begon ooit als CMS om online blogs mee te schrijven, maar is inmiddels uitgegroeid tot een veelgebruikt systeem voor de ontwikkeling van websites. Het is een wereldwijd bekend en betrouwbaar systeem. Ook voor jou.

De voordelen van Wordpress

Er zijn veel voordelen aan een Wordpress website. Open source, bijvoorbeeld. Wat betekent dat iedereen ter wereld de mogelijkheid heeft om verbeteringen door te voeren. Dit betekent dat Wordpress eigenlijk een beetje van ons allemaal is en dat we daar een gezamenlijke verantwoordelijkheid over dragen. En juist daarom wordt het veiliger, want veel websites zijn ervan afhankelijk. Dit zijn andere voordelen van Wordpress:

Het is gebruiksvriendelijk: WordPress staat erom bekend dat het erg gebruiksvriendelijk is. Iedereen kan ermee werken, van beginnend tot ervaren.

Continu in ontwikkeling: WordPress is continu in ontwikkeling. Ongeveer 8 keer per jaar komt WordPress met een nieuwe update, die met één klik kan worden geïnstalleerd.

Bespaar kosten: In WordPress is het meeste ontwikkelwerk al gedaan. Je kiest een bestaand thema en voegt bestaande plug-ins toe. Daarmee bespaar je kosten. Dit budget zou je weer kunnen besteden aan SEO, SEA, social media of e-mailmarketing.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Wordpress website? Ben je op zoek naar een betrouwbaar platform waar mensen uit heel de wereld aan werken om het beter te maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we alles wat je erover wil weten!