Navigeer naar hoofd content

Shopify your e-commerce experience

Illustratie

Shopify your e-commerce experience

Shopify is een van de bekendste e-commerce-platforms van Nederland. En ook wij maken graag een webshop voor je in Shopify. Want miljoenen mensen kunnen het niet verkeerd hebben, toch? Ben je dus benieuwd naar de mogelijkheden van Shopify, bijvoorbeeld of het bij jouw wensen en eisen past? Dan vertellen we je hier meer. En als je nog meer wil weten, dan vertellen we je graag meer tijdens een persoonlijke kennismaking, online of offline.

Voordelen Shopify

Één van de voordelen van Shopify is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Want als het eenmaal staat, heb je er weinig omkijken meer naar. En dat is wel zo fijn. Maar er zijn meer voordelen van Shopify en ook die delen we graag met je:

 

  • Je kunt Shopify gratis 14 dagen uitproberen.

  • Shopify is geschikt voor zowel beginnende als ervaren webshop eigenaren. Je kunt het zo eenvoudig of uitgebreid maken als je zelf wil.

  • Professionele thema’s die je zelf kunt aanpassen aan je eigen stijl.

  • Betalingen via alle betaalmethodes mogelijk.

  • Gemakkelijk én met korting verzenden via Sendcloud.

  • Talloze apps om je webshop met meer functies uit te breiden.

 

Shopify geeft je dus veel. Het is een full service, bekend en betrouwbaar systeem dat je kunt gebruiken in de startup fase van je organisatie maar ook als je een doorgewinterde online ondernemer bent die weet wat ‘ie wil. Dus wat je ook wilt en wat je ook nodig hebt: Shopify is er voor je. En wij ook.

Wil je ook een Shopify webshop? Wil je jouw klanten de ervaring geven die miljoenen webshops over de hele wereld hun bezoekers ook geven? Laat het ons weten, dan gaan we voor je aan de slag. Vandaag nog, als je dat wil. Want jouw succes is ons succes: we’re commited!