Navigeer naar hoofd content

SEO: Search Engine Optimization

Je website SEO-proof maken? Qubiqx ondersteunt je graag!

Illustratie

SEO: Search Engine Optimization

Een verhaal dat niet wordt gehoord door de juiste mensen sterft vaak een stille dood. Maar SEO (search engine optimization) maakt je website of webshop vindbaar voor de juiste mensen. Een SEO-traject is een intensief, langdurig proces wat je uiteindelijk en structureel veel oplevert. Als je tenminste voor langetermijnsucces durft te gaan.

Hoe werkt SEO?

Er zijn verschillende manieren waardoor een website of webshop beter vindbaar wordt tussen de zoekresultaten, waarbij de ranking factors van Google alles bepalend zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw domein op alle mogelijke manieren beter vindbaar wordt. Door middel van technische SEO, bijvoorbeeld. En met een slimme contentstrategie. Dit zijn de manieren waardoor Google leert waar jouw website of webshop over gaat. Of anders gezegd, wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop op de juiste manier met Google communiceert zodat Google begrijpt waar die van jou over gaat.

Het effect van SEO

SEO staat dus voor search engine optimization, of zoekmachineoptimalisatie in gewoon Nederlands. SEO is een impactvolle en waardevolle marketingtechniek waardoor jouw website of webshop vindbaar is voor de mensen die zoeken naar wat jij ze te bieden hebt. Samen kiezen we de zoekwoorden waarop jij gevonden wil worden, bouwen er een slimme en kick-ass SEO-strategie omheen die daadwerkelijk effect heeft. En we laten ons niet imponeren door uitsluitend hoge zoekvolumes. We zoeken juist de sweet spot tussen de volumes en de zoekwoorden met de juiste zoekintentie. 

Onze SEO-aanpak

We starten onze samenwerking met een intake. We stemmen je wensen en eisen met elkaar af, zodat we precies weten wat er moet gaan gebeuren. Vervolgens doen we een inzichtelijke offerte de deur uit, zodat jij precies weet wat je moet investeren om de vindbaarheid van je website of webshop structureel te verbeteren. Daaropvolgend plannen we een creatieve sessie met ons team. Tijdens deze sessie gaan we dieper in op jouw wensen. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op. Dit is een duidelijk stappenplan met een globale planning wanneer welke werkzaamheden afgerond zullen zijn. 

3 tot 6 maanden later evalueren we onze SEO-aanpak. Want het is belangrijk om te evalueren en te sturen. Want zoals gezegd, SEO geeft je langetermijnsucces maar dan moet je er wel in blijven investeren. Wij helpen je daarmee.

Wil jij ook beter worden gevonden? Kan de vindbaarheid van jouw website of webshop ook wel een boost gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Want wij helpen je erbij. Graag zelfs. Laat het ons weten, dan maken we een afspraak, online of hoogstpersoonlijk op een plek die jou het beste uitkomt.