Navigeer naar hoofd content

SEA: search engine advertising

Adverteren in zoekmachines als Google? Qubiqx helpt je graag verder!

Illustratie

SEA: Search Engine Advertising

Wil je direct beter zichtbaar zijn? Dan is SEA (Search Engine Advertising) the way to go. Op basis van jouw doelstellingen, KPI’s en mogelijkheden, stippelen we een strategisch plan uit waarmee je het meeste uit je beschikbare advertentiebudget haalt. We beheren, optimaliseren en genereren traffic en leads waarmee jij verder komt. Let’s go.

Display & search

Onze SEA-strategieën zijn gestoeld op uitgekookte display en search campagnes. Search campagnes zijn advertenties die bovenaan de zoekopdrachten verschijnen. Display campagnes zijn advertenties die worden begeleid door een activerende afbeelding. Welke we kiezen, bepalen we samen. 

Om het meeste uit je advertentiebudget te halen en de meest gunstige CPC te scoren, is doorlopende optimalisatie van de SEA-campagnes een must. Dat kan je zelf doen maar wij doen het net zo lief voor je.

Dit mag je van ons verwachten

We starten onze samenwerking met een intake. We stemmen je wensen en eisen met elkaar af, zodat we precies weten wat er moet gaan gebeuren. Vervolgens doen we een inzichtelijke offerte de deur uit, zodat jij precies weet wat je moet investeren om je advertenties te laten shinen. Daaropvolgend plannen we een creatieve sessie met ons team. Tijdens deze sessie gaan we dieper in op jouw wensen. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op: een duidelijk stappenplan met een heldere projectplanning. Lekker duidelijk, dus.

3 tot 6 maanden later evalueren we onze SEA-strategie. Want het is belangrijk om doorlopend te evalueren en te optimaliseren. Anders verbrand je straks een hoop geld dat je niets oplevert. En wij, als mede-ondernemers, begrijpen dat je dat niet wil.

Wil je starten met SEA? Of ben je nieuwsgierig geworden hoe je met SEA jouw online business een boost kan geven? Wij helpen je ermee. Neem contact met ons op en we helpen je snel verder.