Navigeer naar hoofd content

Ontmoet het awesome team dat jouw online wensen realiseert

Illustratie

Wij zijn Qubiqx

Wij zijn Qubiqx. Full service en toch persoonlijk. Tech-nerds maar down-to-earth. En allround zonder onze passie uit het oog te verliezen. We bouwen slimme en effectieve online oplossingen voor bedrijven die meer uit hun online business willen halen. Dat doen we onder andere met websites, webshops en webapplicaties. Maar ook met SEO, SEA, copywriting en conversieoptimalisatie. Een bijzonder full service-pakket met de toegankelijkheid van een kleine digital agency.

We zijn aantoonbaar betrouwbaar, snel en flexibel. We hebben ervaring met gevoelige data en kunnen er veilig mee werken, ook als ‘ie big is. We zijn realistisch proactief, wat betekent dat we met je meedenken, zonder je gouden bergen te beloven. En omdat we begrijpen dat je ons niet zomaar op onze mooie, blauwe ogen wil geloven, laten we onze cases en reviews liever voor ons spreken.

Wij zijn Qubiqx: een kick-ass digital agency voor slimme en effectieve online solutions. Wie ben jij? En wat kunnen we voor je doen?

Neem contact op

Robin van Maasakker

Als lead developer zorg ik ervoor dat alle code die bij ons de deur uit gaat aan kwalitatieve eisen voldoen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor al je technische vraagstukken.

Lars Klopstra

Als full-stack developer zorg ik ervoor dat websites en webapplicaties er strak uitzien en snel werken.

Yannick van Soest

Als developer houd ik me bezig met met het bouwen van websites en ik ben ook het aanspreekpunt voor foto bewerking.

Diego Franke

Als back- en frontend developer ben ik verantwoordelijk voor de functionaliteit, efficiëntie en looks van de website.

Kevin Vink

Als frontend en backend developer houd ik mij veel bezig met de functionaliteit van de code die achter de website draait. Aan de andere kant zorg ik er ook voor dat de website een goede en strakke uitstraling heeft.

Demi Houtveen

Als content marketeer houd ik mij bezig met het schrijven van teksten die perfect aansluiten bij jouw onderneming. Dit varieert van teksten voor je website en blogs tot teksten voor al je social mediakanalen.

Madeleine Peters

Als marketeer maak én vertaal ik de marketingstrategie naar high-impact conversie driven online en offline campagnes en acties voor de kortere en langere termijn. Mijn doel is de klant te ontzorgen, de naamsbekendheid te vergroten en de conversie te verbeteren.

Jaaaah, nu wil jij ons zeker ook wel ontmoeten?

Meet the team.
Dit zijn de toppers.

Fingerprint