Navigeer naar hoofd content

Copywriting, omdat content king is

Nieuwe teksten voor je website? Invulling op social media? Of het bijhouden van een blog? Qubiqx kan helpen!

Illustratie

Copywriting, omdat content king is

Content matters. Content is king. En wat ons betreft zijn copywriting en SEO-teksten de belangrijkste vormen van content. Met behulp van copywriting vertellen we niet alleen jouw verhaal aan de mensen waarvan jij wil dat ze het horen, maar ook aan Google. Super waardevol, dus. En ook hiervoor kan je bij ons terecht; we helpen je er graag mee.

Short copy of long copy

Teksten zijn belangrijk. Online én offline. Het vertelt een verhaal in de juiste tone-of-voice. Het zet de toon, maakt de muziek en inspireert anderen. Maar ook Google, want als je copywriting mixt met SEO krijg je SEO-teksten die conversiegericht de ene lead na de andere scoren.

We helpen je met short copy en long copy. Short copy zet je in voor bijvoorbeeld social media of kietelende SEA campagnes. Long copy gebruik je onder andere voor je website, interview, blogtekst, nieuwsbrief.

Copywriting, ook voor contentstrategie

Je haalt het meeste uit copywriting als je een contentstrategie uitwerkt en hanteert. Want het doorlopend toevoegen van rijke teksten aan je website of webshop, zorgt ervoor dat ‘ie beter vindbaar is in zoekmachines als Google. En ook daarbij kunnen we je helpen. We inventariseren wat je belangrijk vindt, waar je graag over praat en wat je anderen te bieden hebt. Die kennis koppelen we aan de wensen en eisen van je (online) doelgroep en daaruit wordt een contentstrategie geboren, compleet met contentkalender.

Start vandaag nog met copywriting 

Dat copywriting belangrijk is hoeven we je denk ik niet vaker te vertellen. En we zouden het tof vinden als wij je erbij mogen helpen. En jij ook, want we weten waar we het over hebben. Na een kennismaking gaan we voor je aan de slag. We vragen je het hemd van het lijf: we willen alles van je weten.

Wil je vandaag nog starten met copywriting? Laat het ons weten, dan gaan we vandaag nog voor je aan de slag.