Copywriting, omdat content King is!

De juiste copywriting voor bezoekers én zoekmachines waarmee je converteert

Content matters. Content is king. En wat ons betreft zijn copywriting en SEO-teksten de belangrijkste vormen van content. Met behulp van copywriting vertellen we niet alleen jouw verhaal aan de mensen waarvan jij wil dat ze het horen, maar ook aan Google. Super waardevol, dus. En ook hiervoor kan je bij ons terecht; we helpen je er graag mee.

IJzersterke content

Hoger scoren in Google, meer gratis verkeer naar je website en meer online sales of leads genereren? Het begint met sterke SEO copywriting.

Het schrijven van goede content draait om meer dan alleen de juiste grammatica en zinsopbouw. Het begint allemaal met het einddoel: wat wil jij dat je klant doet na het lezen van de tekst? Daarnaast moet goede content passen bij het bedrijf, maar vooral de doelgroep aanspreken. Om de doelgroep aan te spreken is inlevingsvermogen nodig.

Contentstrategie

Je haalt het meeste uit copywriting als je een contentstrategie uitwerkt en hanteert. Want het doorlopend toevoegen van rijke teksten aan je website of webshop, zorgt ervoor dat ‘ie beter vindbaar is in zoekmachines als Google. En ook daarbij kunnen we je helpen. We inventariseren wat je belangrijk vindt, waar je graag over praat en wat je anderen te bieden hebt. Die kennis koppelen we aan de wensen en eisen van je (online) doelgroep en daaruit wordt een contentstrategie geboren, compleet met contentkalender.

Gebaseerd op jouw doelen en doelgroep bouwen wij een slimme en kick-ass SEO geoptimaliseerde contentstrategie die daadwerkelijk effect heeft. Wij starten met een inventarisatie en zoekwoordonderzoek. Waar sta je nu in de zoekmachine? Op welke woorden rank je nu al en op welke (nog) niet. Wie succes wil hebben in de zoekmachine moet weten op welke woorden gezocht wordt door jouw doelgroep. Met een zoekwoord onderzoek brengt de expert alle zoekwoorden in kaart en kijkt naar het aantal keer dat erop gezocht wordt en hoeveel concurrenten hierop proberen te scoren.

We gaan content creëren, publiceren, structureren en herstructureren. Aan losse zoekwoorden heb je weinig. Je zult ze moeten clusteren en er een SEO strategie van vormen. De strategie geeft aan wat je gaat doen en welke SEO geoptimaliseerde content je nodig hebt. Hierin heb je een verschil tussen zoekwoorden die informeren en zoekwoorden die verkopen. We maken daarom content gericht op de bezoeker. Wij willen die namelijk aanzetten tot actie!

Alle kanalen op elkaar afstemmen

Naast dat wij je nieuwe teksten als SEO-teksten aanleveren, kunnen wij ook huidige webteksten optimaliseren voor SEO. Qubiqx is King in content! Of het nu blogs betreft, content voor op social media, Google Advertising of het herschrijven van bestaande content betreft, wij zorgen ervoor dat je beter gevonden wordt in de zoekmachine.

Wij zorgen voor leadgeneratie middels sterke teksten. Bel ons voor een afspraak.

Neem contact op