Navigeer naar hoofd content

Kick-ass online impact, powered by Laravel

Illustratie

Kick-ass online impact, powered by Laravel

Of je nu een high performence website, speciale webapplicatie of conversiegerichte webshop wil, Laravel’s got what you need. En wij kunnen je het geven. Talloze functionaliteiten en onbegrensde mogelijkheden liggen op je te wachten. En wij brengen je daar.

Laravel: trusted by millions, coded by Qubiqx

Bij Qubiqx werken we graag in Laravel, vanwege de vele mogelijkheden. Om jou ook enthousiast te krijgen over dit framework, hebben we een aantal voordelen voor je uitgewerkt

  • Simpele en goed leesbare code: Mooi, simpel en goed leesbaar; dat zijn de kenmerken van de code waarmee Laravel is gebouwd. Het voordeel daarvan is dat websites en webshops die zijn gebouwd in Laravel stabiel en betrouwbaar zijn.

  • Makkelijk in onderhoud: Laravel is makkelijk in onderhoud. Bij een nieuwe versie kan het upgraden binnen een paar minuten geklaard zijn. En dat zonder grote wijzigingen in de code!

  • Vele functies: Laravel beschikt over vele ingebouwde functies. Deze functies zorgen ervoor dat een website sneller is ontwikkeld, zonder dat het de kans vergroot op fouten. Ook kleine aanpassingen zijn zo gedaan in Laravel.

Een webshop of website met Laravel

Tijdens het creatieve proces brengen we het beste in je naar boven. We ontdekken wat je wil en wat je nodig hebt. Dat vertalen we naar een concreet voorstel en vervolgens naar een concreet Laravel-build platform van waaruit jij jouw klanten kan bedienen. Snel, effectief en (net zo belangrijk): volledig te beheren vanaf jouw eigen stoel! Want we zijn altijd een toegevoegde waarde voor je organisatie. Maar als je het zelf wil doen is dat geen enkel probleem.


Wil je meer weten over Laravel? Vertel het ons, dan vertellen we je er alles wat je wil weten. Bijvoorbeeld wat de mogelijkheden zijn, of het bij je past en hoe je het zelf kan onderhouden. Want jij moet er succesvol mee worden, met ons of zonder ons.