Quezy

Als scorende organisatie is een multichannel marketingapproach niet meer weg te denken. Omdat menig bedrijf verschillende programma’s gebruikt voor diverse toepassingen is de vraag naar gemak groot. Gemak wat zich terugbetaalt in effectiviteit, kostenbesparing en een professionaliseringsslag. Met deze gedachtegang is Quezy gelanceerd.

Quezy is een social media managementsysteem dat de klant in staat stelt social posts te creëren, geautomatiseerd te posten en vanuit één plek reacties en comments te behandelen. Tevens wordt er binnenkort een uitgebreide analyse en rapportage functionaliteit toegevoegd.

De vraag van Quezy aan Qubiqx was of er een website én webapplicatie gebouwd kon worden voor het beheer van social media automatisering. Daarnaast heeft Qubiqx het marketingplan geschreven, alle SEO copywriting gedaan en wordt op korte termijn gestart met SEA.

‘’Wij hebben een webapplicatie gebouwd die het posten op social media automatiseert door middel van koppelingen met alle social media platformen. Gebruikersgemak, snelheid, resultaat is een webapplicatie die jaren voorruit kan en doet wat hij moet doen.’’ Aldus Robin van Maasakker, eigenaar van Qubiqx.

Quezy is gebouwd met de technieken Laravel, VueJS en TailwindCSS.

Ben je benieuwd of Quezy iets voor jou is of wil je gewoon zien wat Qubiqx heeft gebouwd? Check https://quezy.io/

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact op