No Excuse Energy

Professioneel YouTuben en gamen is topsport. En als topsporter wil je het maximale uit jezelf halen. Met die gedachtegang zijn de oprichters van NoExcuseEnergy gaan onderzoeken wat hun performance nog verder kan boosten en kwamen zo terecht in de wereld van energiedrank- en poeders.

NoExcuseEnergy zorgt voor een ‘fuel boost’ waardoor niet alleen de concentratie wordt verbeterd maar ook vermoeidheid tegen wordt gegaan.

De oprichters van NoExcuseEnergy hebben Qubiqx benaderd met de vraag of er een webshop gebouwd kon worden voor de verkoop van de energiepoeder. De webshop moest snel, veilig en makkelijk in gebruik zijn en van functies als pre-ordering en kortingen voorzien worden. Het doel van de webshop is online verkopen genereren, een continue groei in omzet realiseren, goed vindbaar zijn en eventueel in de toekomst uitgebreid kunnen worden met extra functionaliteiten.

‘’Wij hebben een webshop gebouwd in ons Qcommerce webshop systeem, hiermee kunnen we simpele en geavanceerde webshops opzetten met alles wensen van de klant erin verwerk, volledig op maat dus. Het resultaat is een snelle, veilige, gebruiksvriendelijke webshop die goed en snel werkt en rekent op bedrijfsgroei en gebruikersgemak. We hebben tevens koppelingen gemaakt met een fulfillment systeem én boekhoudpakket om zo het gehele proces van orderafhandeling tot aan de boekhouding te automatiseren.’’ Aldus Robin van Maasakker, eigenaar van Qubiqx.

De webshop is gebouwd met de technieken Laravel, VueJS, TailwindCSS en Qcommerce.

Ben je benieuwd naar NoExcuseEnergy? Check dan https://noexcuseenergy.com/

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact op