KaartDirect

KaartDirect is één van dé marktleiders op het gebied van tegoedkaarten in Nederland. Door recente groei van de organisatie moest ook de webshop aangepast worden. KaartDirect heeft Qubiqx een webshop laten bouwen met onder andere koppelingen naar externe online leveranciers voor de giftcards.

Het doel van de webshop is het behalen van omzetgroei en het aantrekken van nieuwe klanten. Belangrijk is dat de webshop rekening houdt met groot gebruikersgemak en snelheid. Om dit te realiseren hebben we een maatwerk webshop gebouwd in Laravel, gekoppeld aan meerdere systemen voor de giftcards en betalingen.

‘’Voor het opzetten van een nieuwe webshop waren we op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die ons hierin kon ondersteunen. Ik heb Robin van Qubiqx toen een berichtje gestuurd of hij wilde bellen en zo geschiedde. Meteen vanaf het begin een goede klik en al snel werd duidelijk dat Qubiqx erg kundig is in haar vakgebied. Omdat we met de webshop nogal wat gevoelige data verwerken stond veiligheid voor ons voorop en Qubiqx bouwde voor ons dan ook een webshop die dit wist te waarborgen. De webshop is helemaal naar onze wens ingericht en correcties werden snel geregeld. Ik kan Qubiqx iedereen aanraden, zelf heb ik een IT-achtergrond en dan ligt de lat voor het zoeken van een ontwikkelaar erg hoog, gelukkig wist Qubiqx deze verwachtingen zelfs te overtreffen!’’ Aldus Roy Wijkstra, CEO van KaartDirect.

De webshop van KaartDirect is gebouwd met de technieken Laravel, VueJS, TailwindCSS.

Benieuwd te zien wat Qubiqx heeft gebouwd? Check https://kaartdirect.nl/

Wil je sparren over jouw maatwerk webshop? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op