IkWilTegoed

IkWilTegoed is een van dé aanbieders van tegoedkaarten in Nederland en België. Zij zijn actief met de online distributie van gamecodes, giftcards en abonnementen (online-cadeaubonnen).

IkWilTegoed heeft bij de oprichting in 2018 Qubiqx benaderd om een webshop te laten bouwen met koppelingen naar externe online leveranciers voor de giftcards. Een belangrijk verzoek was dat er een puntenspaarsysteem op maat ingebouwd moest worden.

Het doel van IkWilTegoed is omzetgroei halen en nieuwe klanten aantrekken, in eerste instantie alleen middels de webshop. Belangrijk is dat de webshop rekening houdt met groot gebruikersgemak en snelheid. Om dit te realiseren hebben we een maatwerk webshop gebouwd in Laravel, gekoppeld aan meerdere systemen voor de giftcards en betalingen. De webshop is gebouwd met de technieken Laravel, VueJS, BootstrapCSS.

In 2020 kreeg Qubiqx de vraag om ook een deel van de marketing van IkWilTegoed op te pakken. Wij hebben toen een marketingplan geschreven en verzorgen sindsdien onder andere de SEO en conversieoptimalisatie.

Meer weten over IkWilTegoed, ga naar https://ikwiltegoed.nl/

Qubiqx, jouw partner voor webshops en marketing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op