Gamekoning

Bij Gamekoning koop je de vetste games voor PlayStation, Xbox en Nintendo en natuurlijk een ruim assortiment aan consoles en accessoires.

Gamekoning heeft Qubiqx benaderd een webshop te bouwen voor de verkoop van de producten. Hierbij moest een koppeling gemaakt worden met het zusterbedrijf IkWilTegoed omdat de daar gespaarde punten bij Gamekoning ingeleverd moeten kunnen worden.

In 2020 kreeg Qubiqx de vraag om ook een deel van de marketing van Gamekoning op te pakken. Wij hebben toen een marketingplan geschreven en verzorgen sindsdien onder andere de SEO en conversieoptimalisatie.

‘’Het resultaat is een snelle, veilige, gebruiksvriendelijke webshop die goed en snel werkt en rekent op bedrijfsgroei en gebruikersgemak. We hebben tevens koppelingen gemaakt met een fulfillment systeem én boekhoudpakket om zo het gehele proces van orderafhandeling tot aan de boekhouding te automatiseren.’’ Aldus Robin van Maasakker, eigenaar van Qubiqx.

Gamekoning heeft een maatwerk webshop met maatwerk koppelingen. Deze is gebouwd met de technieken Laravel, VueJS, TailwindCSS.

Shop alles voor je favoriete games op https://gamekoning.nl/

Wil jij ook een maatwerk webshop, neem dan nu contact met ons op!

Neem contact op