Gratis marketing scan

Een ideale marketingstrategie draagt, direct of indirect, aantoonbaar bij aan het behalen van je doelstellingen, of dat het nu om klantbehoud of omzetvergroting gaat. Het effect van je marketinginspanningen zou dan ook meetbaar moeten zijn of worden gemaakt. Je wilt antwoord op vragen zoals:

 • Wat zijn de verbeterpunten van mijn website, aanbod en presentatie?

 • Hoe kunnen de verbeterpunten geïmplementeerd worden?

Krijg je wel eens vragen van klanten die je verrassen? Waarvan je zelf denkt: “die informatie staat toch vermeld op de website”? Is dat wel zo? En hoe duidelijk en volledig is de informatie? Hoe is het met de vindbaarheid en navigatie gesteld? Middels een quickscan krijgen we deze vragen beantwoord.

Ga voor maximaal rendement

Wat ervaart een bezoeker op jouw website? Vertel je een begrijpelijk verhaal, herkent een bezoeker zich hierin en welke oplossing bied je aan? Hoe duidelijk en volledig is de informatie op jouw website? En hoe is het met de vindbaarheid (in Google) en navigatie gesteld? Haal je maximaal rendement uit jouw marketingkanalen? Levert jouw website consistent nieuwe leads op of blijft het angstvallig stil in je mailbox? Wij weten dat er veel bedrijven zijn die geld laten liggen of verspillen doordat marketingkanalen niet goed genoeg ingericht zijn. Terwijl dit helemaal niet nodig is.

Inzicht in je online performance

Krijg je nu een licht ongemakkelijk gevoel omdat je erg druk bent met lopende werkzaamheden waardoor je aan marketing en lead generatie amper toekomt, de kennis simpelweg niet in huis is of weet je niet waar je mee moet starten?

Wij brengen de mogelijkheden in kaart om jouw organisatie verder te laten groeien en maken middels een quickscan inzichtelijk waar aan gewerkt kan worden! Zo ontdek je met welke stappen jij meer rendement kan creëren!

Wil jij:

 • Weten hoe jouw website functioneert en of het gebruiksvriendelijk is?

 • Weten welke quick wins er zijn?

 • Weten of jouw aanbod wel duidelijk genoeg omschreven is?

 • Direct zelf de verbeterpunten kunnen uitvoeren én direct resultaat boeken?

 • Aan de hand van de resultaten van de quickscan zelf nagaan of de marketingstrategie aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen?

 

Dan is deze quickscan wat voor jou!

Wat doen we

Met deze gratis quickscan wordt een snelle analyse van jouw website, aanbod en presentatie gedaan. Deze online analyse vindt plaats zonder jou gesproken te hebben. Zo kan de quickscan objectief worden uitgevoerd en ontvang jij de resultaten binnen 3 dagen in je mailbox.

De volgende topics komen aan bod:

 • Hoe staat het met de online vindbaarheid? Wordt je website gevonden op de juiste zoekwoorden?

 • Wordt jouw propositie goed uitgedragen via de online marketing kanalen?

 • We analyseren aanbod, presentatie en ervaringen op de site. Vertel je een begrijpelijk verhaal en herkent een bezoeker zich hierin? Welke oplossing bied je aan?

 • Welke mogelijkheden zijn er om (beter) te adverteren in Google?

De resultaten van de quickscan geven handvatten om direct (zelf) aan de slag te gaan. Wil je meer weten over Qubiqx en hoe wij jou verder kunnen helpen, neem dan contact met ons op.  

Vraag de gratis quickscan aan!

*verplichte velden