WordPress als content managementsysteem

Het flexibele CMS

De markt is continu in beweging. De wensen, verwachtingen en behoeftes van jouw doelgroep veranderen in een rap tempo. Dit vraagt om websites die meebewegen met jou en je klant. WordPress websites staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Content aanpassen? Een goede vindbaarheid? Het is in dit systeem een fluitje van een cent.

Maatwerk WordPress thema’s

Jouw organisatie is uniek. Daar hoort ook een website bij die zich onderscheid van de rest en optimaal is toegespitst op jouw doelgroep. Onze design en UX-specialisten ontwikkelen met liefde maatwerk WordPress thema’s die naadloos bij jouw organisatie aansluiten.

Net dat beetje meer

Betaalbare WordPress websites met net dat beetje meer? Juist! Er zijn talloze websites online, maar die zijn vaak ook ‘gewoontjes’. Vandaag de dag is jouw website meer dan jouw visitekaartje, het kan een volledige business zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedere website responsive is, volledig past bij jou en jouw bedrijf en opvalt. Qubiqx bouwt voor jou een website die aan al je wensen voldoet. Een groot voordeel van een WordPress website is dat je deze na oplevering gemakkelijk zelf kan beheren en bijhouden.

Voordelen van WordPress

Wij hebben nog meer voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Doorontwikkeling gaat sneller en goedkoper. WordPress is zeer flexibel en kan met behulp van plugins worden uitgebreid. Omdat WordPress zo populair is, wordt de kwaliteit van deze plugins met updates continue verbeterd.

  • WordPress kan overweg met al je mediabestanden. Het gebruik van WordPress beperkt je dus niet alleen tot het schrijven van teksten.

  • WordPress websites zijn makkelijk beheerbaar en dus snel op te zetten. Hiermee is een WordPress website heel geschikt voor een kleiner budget.

Meer weten over de mogelijkheden van WordPress voor jouw bedrijf?

Neem contact op