Shopify als content managementsysteem

De veilige en gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing

Shopify is een Canadese webwinkel software aanbieder die in 2006 het licht zag en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste e-commerce software aanbieder ter wereld. Via Shopify krijg je een nauwkeurig overzicht van je bestellingen, verkopen en bezoekers. Daardoor is het gemakkelijker om je strategie te bepalen. Bovendien kun je door dit inzicht je producten en marketing beter afstemmen. De software heeft bovendien goede ingebouwde SEO-functies en marketing is vrijwel geheel geautomatiseerd. Dankzij het POS-kassasysteem van Shopify regel je eenvoudig je online én offline aankopen. Zo kunnen je klanten bijvoorbeeld een artikel online kopen en ophalen in de winkel. Of juist andersom.

In Nederland wordt Shopify met name op twee manieren ingezet. Enerzijds zijn er websites die hoofdzakelijk gericht zijn op e-commerce: de webshops. Anderzijds zijn er de blogs en hobby-websites die als bijzaak Shopify gebruiken voor het af laten rekenen van enkele gerelateerde goederen of het laten vergoeden van enige onkosten.

De voordelen van Shopify:

Wij hebben nog meer voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Met Shopify kun je niet alleen webshops maken, maar je kunt Shopify ook integreren met je eigen kassa- en voorraadsysteem.

  • Doordat zo ontzettend veel webshop starters en eigenaren deze software blijven gebruiken wordt de software zeer snel doorontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat Shopify altijd snel op de laatste trends kan inspelen.

  • Voor retailers die ook internationale ambities hebben, is Shopify zeker het overwegen waard.

  • De toegevoegde waarde van Shopify boven andere webwinkelsoftware is het gemak en de snelheid waarmee een webwinkel opgezet kan worden.

Wil je meer weten over Shopify webshops? Neem contact met ons op!

Neem contact op