Navigeer naar hoofd content

Webshop laten maken

Wil je een webshop laten maken of je huidige webshop een nieuwe look geven? Dan ben je bij Qubiqx aan het juiste adres.

Illustratie

Een webshop is meer dan een online verkoop kanaal.

Een klantgerichte, conversie-boostende en meetbaar effectieve webshop kan de cornerstone zijn van je online business. Vooral nu het gemak van online shoppen zich heeft genesteld in het leven van miljoenen mensen, wil je niet achterblijven. Presentatie, techniek, veiligheid: wij zorgen ervoor dat je webshop de online checkout wordt waar je van houdt.

Een webshop laten maken; anders dan een website

Een webshop laten maken verloopt anders dan het proces van een nieuwe website. Een webshop draait om de transactie: de online conversie en een rinkelende kassa. Minder clicks, meer checkouts, dus. 

 

Ook een webshop moet worden gevonden door de juiste mensen. Daarom zorgen we ervoor dat de webshop technisch gezien volledig voldoet aan de wensen en eisen die Google en andere zoekmachines stellen aan webshops. SEO-proof, noemen we dat.

Een webshop laten maken in Laravel, Wordpress of Shopify

We werken met je, niet voor je. We staan naast je, geven je nuttige tips en onderbouwd advies, bijvoorbeeld over het platform waarin je nieuwe webshop wordt ontwikkeld. Want een webshop laten maken kan bij ons in Laravel, Wordpress of Shopify. Welke het juiste CMS voor jou is hangt van verschillende dingen af. Wil je bijvoorbeeld zelf alles onderhouden na de oplevering of gaan wij het voor je doen? Slim om hier goed over na te denken. Maar geen nood: wij staan naast je.

Geïnspireerd en wil je ook een webshop laten maken?

Een belangrijk kenmerk van de door ons gebouwde webshops is dat ze AVG-proof zijn. Wij vinden je privacy (en die van je klanten) meer dan belangrijk. Juist in een webshop is dit bijzonder belangrijk. Bovendien hebben we een bijzondere manier van hosting waardoor we een 99.9% uptime garanderen. Ja, garanderen. Dat betekent dat onze servers 99.9% van de tijd naar behoren werken! En vertrouw ons, dat is best bijzonder. Daardoor loop jij straks geen waardevolle omzet mis.

 

Daarnaast worden er elke nacht back-ups gemaakt die 30 dagen worden bewaard. Er is sprake van 24/7-monitoring én fysieke bewaking van de servers. Onze servers zijn ook nog eens streng beveiligd. De SSL van je nieuwe website wordt door ons automatisch voor je geregeld en vernieuwd. Daarnaast realiseren wij een up/download van 10GB p/s op onze servers. Super snel, dus.

Nieuwsgierig geworden? Geïnspireerd zelfs? Wil je ook een slimme, effectieve en kick-ass webshop laten maken door een betrouwbare partij? Tof! Het lijkt ons in ieder geval erg leuk om voor je aan de slag te gaan. Laat het ons weten, dan maken we een afspraak, online of hoogstpersoonlijk met één van onze toppers.