Navigeer naar hoofd content

Website laten maken

Qubiqx doet dit graag voor je!

Illustratie

Een professionele website laten maken?

Een nieuwe website is méér dan het online visitekaartje van je organisatie. Het is de plek waar mensen vaak voor het eerst kennismaken met je merk. In de meeste gevallen maken ze daar, on the spot, de beslissing of ze je beter willen leren kennen. De juiste technieken en inzichten bepalen samen het succes van je website. Dus wil je een nieuwe website laten maken, dan adviseren we je om het direct goed te doen. We ontwikkelen websites in Wordpress, Laravel én Statamic.

Website laten maken: van wireframe tot oplevering

We werken van begin tot eind op een fijne, effectieve manier aan je nieuwe website: van wireframe tot oplevering. Want je nieuwe website is het doel, maar de reis ernaar toe is net zo waardevol. Want tijdens de website ontwikkeling stellen we je ook vragen die te maken hebben met de rest van je business. We willen namelijk dat je nieuwe website voor je gaat werken en aansluit bij alles wat je doet. En dat betekent dat we vaak verder kijken dan onze neuzen lang zijn.

In welk CMS een website laten maken?

CMS staat voor Content Management System, of contentmanagementsysteem in het Nederlands. Een CMS is het platform waarin we een website ontwikkelen. En daarin hebben we verschillende smaken. 

We ontwikkelen websites in Wordpress, Laravel én Statamic. Elk van deze platformen heeft zijn eigen voordelen, zo is Laravel erg customizable en is Statamic extreem gebruiksvriendelijk. Samen met jou kijken we aan de hand van jouw wensen welke het beste bij jou past. Daarna bouwen we jouw website compleet op maat, zo weet je zeker dat je krijgt wat jij nodig hebt.

Ook een website laten maken?

Een belangrijk kenmerk van de door ons gebouwde websites is dat ze AVG-proof zijn. Wij vinden je privacy (en die van je klanten) meer dan belangrijk. Bovendien hebben we een bijzondere manier van hosting waardoor we een 99.9% uptime garanderen. Ja, garanderen. Dat betekent dat onze servers 99.9% van de tijd naar behoren werken! En vertrouw ons, dat is best bijzonder. 

 

Daarnaast worden er elke nacht back-ups gemaakt die 30 dagen worden bewaard. Er is sprake van 24/7-monitoring én fysieke bewaking van de servers. Onze servers zijn ook nog eens streng beveiligd. De SSL van je nieuwe website wordt door ons automatisch voor je geregeld en vernieuwd. Daarnaast realiseren wij een up/download van 10GB p/s op onze servers. Super snel, dus.

Nieuwsgierig geworden? Geïnspireerd? Wil je ook een slimme, effectieve en kick-ass website laten maken door een betrouwbare partij? Tof! Het lijkt ons in ieder geval erg leuk om voor je aan de slag te gaan. Laat het ons weten, dan maken we een afspraak, online of hoogstpersoonlijk met één van onze toppers.