Website laten maken

Qubiqx webdevelopment

Website laten maken

Een website laten bouwen doe je niet zomaar, hier is een reden voor. Daarom is het belangrijk dat een website zorgvuldig en professioneel gebouwd wordt aangezien een website vaak een groot deel van je bedrijf is. Wij nemen uw zorgen uit handen door uw website professioneel te bouwen en aan uw wensen te laten voldoen.

Waarom ons?

Waarom zou je voor ons kiezen? Hier alvast een paar puntjes.

 • Goedkoop
 • Professioneel
 • Onze websites zijn
  • Snel
  • Responsive
  • Veilig (SSL beveiligd)
  • Makkelijk beheerbaar met ons eigen CMS
  • Gebouwd in Laravel
  • Ingericht voor Google en zoekmachines
 • Wij regelen uw hosting

Kosten

De kosten van een website varieëren heel erg, het ligt aan vele factoren zoals het aantal pagina`s, layouts, compexity van bepaalde structuur die erin moet komen. Wij proberen zo goedkoop mogelijk te zijn zonder dit ten koste te laten gaan van de kwaliteit van de website die wij leveren. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte of afspraak aanvragen via het contactformulier.

Laravel

Laravel? Dat zegt u waarschijnlijk helemaal niks, en dat geeft niet zolang het ons maar wat zegt. Laravel is een PHP framework en dat gebruiken wij om onze websites te bouwen. De reden hiervoor is dat Laravel stabiel, snel en veilig is. Zelf hebben wij ook nog vele dingen aangepast om het nog stabieler en sneller te maken, hierdoor kunnen wij het gebruiken met de nieuwste updates en versies.

CMS

Alle door ons gebouwde websites worden gebouwd in ons eigen CMS, hierdoor zijn alle websites makkelijk beheerbaar voor onze klanten en kun je makkelijk de statistieken inzien van je eigen website. Ons CMS heeft vele functies zoals pagina`s aanmaken, artikelen bewerken, menu`s aanpassen en nog veel meer. Voor een demo neem contact op via het contactformulier.

Responsive

Tegenwoordig worden website veel bezocht via een smarthphone of tablet. Meer dan genoeg reden dus om een website responsive te maken. Responsive houdt in dat de website altijd goed te gebruiken is, maakt niet uit op welk apparaat je zit. Daarom is het heel belangrijk dat alles nog goed te lezen is, de navigatie nog werkt en de belangrijkste items op de pagina`s bovenaan komen te staan.

Google en zoekmachines

Als uw nieuwe website eenmaal online is wilt u natuurlijk ook gevonden worden, maar hoe zorgen we nou dat dit gebeurt? Hier hebben we een aantal technieken voor. Een paar van die technieken zijn: een sitemap aan google toevoegen, schema.org toevoegen en SEO gerichte teksten op de website plaatsen. Alle technieken samen zorgen ervoor dat u steeds een stukje hoger in google wordt en relevanter wordt voor de zoekmachines. Uw ranking is daarom uiterst belangrijk, maar geen zorgen want wij staan voor u klaar om dit allemaal te regelen.

Hosting

Uw website is helemaal af, goedgekeurd en klaar om online te zetten. Wat nu? Nu gaan we de website op 1 van onze snelle en veilige servers plaatsen. De hosting wordt helemaal voor u geregeld en daarom heeft u daar geen zorgen aan. Voor vragen over onze hosting kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Contact

Hebt u vragen, wilt u graag een vrijblijvende offerte of een afspraak plannen?

Neem contact op