Webshop laten maken

Qubiqx webdevelopment

Webshop laten maken

Wil je een webshop laten bouwen of je huidige webshop een nieuwe look geven? Dan ben je aan het juiste adres. Wij bouwen uw webshop professioneel en op maat. Hiernaast verzorgen wij alles van bouw tot hosting, wij nemen uw zorgen uit handen.

Waarom ons?

Waarom zou je voor ons kiezen? Hier alvast een paar puntjes.

 • Goedkoop
 • Professioneel
 • Onze webshops zijn
  • Snel
  • Responsive
  • Veilig (SSL beveiligd)
  • Makkelijk beheerbaar met ons eigen CMS
  • Gebouwd in Laravel
  • Ingericht voor Google en zoekmachines
 • Wij regelen uw hosting

Kosten

De kosten van een webshop varieëren heel erg. Wij proberen zo goedkoop mogelijk te zijn zonder dit ten koste te laten gaan van de kwaliteit van de webshop die wij leveren. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte of afspraak aanvragen via het contactformulier.

Laravel

Laravel? Dat zegt u waarschijnlijk helemaal niks, en dat geeft niet zolang het ons maar wat zegt. Laravel is een PHP framework en dat gebruiken wij om onze webshops te bouwen. De reden hiervoor is dat Laravel stabiel, snel en veilig is. Zelf hebben wij ook nog vele dingen aangepast om het nog stabieler en sneller te maken, hierdoor kunnen wij het gebruiken met de nieuwste updates en versies.

CMS

Alle door ons gebouwde webshops worden gebouwd in ons eigen CMS, hierdoor zijn alle webshops makkelijk beheerbaar voor onze klanten en kun je makkelijk de statistieken inzien van je eigen webshop. Ons CMS heeft vele functies zoals pagina`s aanmaken, artikelen bewerken, menu`s aanpassen en nog veel meer. Voor een demo neem contact op via het contactformulier.

Functionaliteiten

Door ons eigen CMS zijn er al veel functionaliteiten mogelijk voor de webshop maar natuurlijk kunnen we het zo aanpassen zodat het perfect werkt voor uw type webshop.

Responsive

Tegenwoordig worden webshop veel bezocht via een smarthphone of tablet. Meer dan genoeg reden dus om een webshop responsive te maken. Responsive houdt in dat de webshop altijd goed te gebruiken is, maakt niet uit op welk apparaat je zit. Daarom is het heel belangrijk dat alles nog goed te lezen is, de navigatie nog werkt en de belangrijkste items op de pagina`s bovenaan komen te staan.

Google en zoekmachines

Als uw nieuwe webshop eenmaal online is wilt u natuurlijk ook gevonden worden, maar hoe zorgen we nou dat dit gebeurt? Hier hebben we een aantal technieken voor. Een paar van die technieken zijn: een sitemap aan google toevoegen, schema.org toevoegen en SEO gerichte teksten op de webshop plaatsen. Alle technieken samen zorgen ervoor dat u steeds een stukje hoger in google wordt en relevanter wordt voor de zoekmachines. Uw ranking is daarom uiterst belangrijk, maar geen zorgen want wij staan voor u klaar om dit allemaal te regelen.

Hosting

Uw webshop is helemaal af, goedgekeurd en klaar om online te zetten. Wat nu? Nu gaan we de webshop op 1 van onze snelle en veilige servers plaatsen. De hosting wordt helemaal voor u geregeld en daarom heeft u daar geen zorgen aan. Voor vragen over onze hosting kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Contact

Hebt u vragen, wilt u graag een vrijblijvende offerte of een afspraak plannen?

Neem contact op