Onze diensten

Qubiqx webdevelopment

Onze diensten

Wij leveren verschillende diensten waaronder webdevelopment, webhosting en onderhoud.

Website laten maken

Één van onze diensten is websites maken, dit valt onder webdevelopment. Als het aan komt op het maken van websites zijn er verschillende dingen belangrijk. Een website moet goed opgebouwd worden, goed ingericht zijn voor Google en zoekmachines, responsive zijn, doelgroep gericht zijn en nog veel meer. Natuurlijk wordt dit bij ons allemaal geregeld en hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Lees meer over website laten maken

 

Webshop laten maken

Een webshop is vaak de fundering van uw bedrijf, daarom is het zeer belangrijk dat de webshop professioneel gebouwd wordt, ingericht voor Google en zoekmachines, klantgegevens veilig zijn en de webshop makkelijk te gebruiken is voor klanten. Wij nemen uw zorgen uit handen door dit allemaal te regelen.

Lees meer over webshop laten maken

 

Website laten hosten

Bent u niet tevreden over uw huidige hosting? Is uw huidige hosting te duur? Wij kunnen uw website hosten op 1 van onze snelle en veilige servers. Als u ook uw website een make-over wilt geven kunt u een kijkje nemen bij website laten maken.

Lees meer over website laten hosten

 

Website laten onderhouden

Hebt u net een website laten bouwen? Bent u niet tevreden over uw huidige webbureau die uw website onderhoudt? Daar kunnen wij bij helpen, wij onderhouden uw website op professionele wijze. Als uw website in iets anders dan Laravel is gebouwd is het wellicht handig uw website eerst opnieuw te laten bouwen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Lees meer over website laten onderhouden