Website laten maken?

Tijd voor een website die presteert?

Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden, die altijd beter presteren dan de vorige website, die gemakkelijk zijn in gebruik én nieuwe klanten opleveren. De juiste technieken en inzichten bepalen samen het succes van je website. Wil je een nieuwe website laten maken, dan adviseren we je om het direct goed te doen.

Passend CMS systeem of Framework

CMS staat voor Content Management System, of contentmanagementsysteem in het Nederlands. Een CMS of Framework is het platform waarin we een website ontwikkelen. Wij ontwikkelen websites in Laravel, Statamic én WordPress. Elk van deze platformen heeft zijn eigen voordelen, zo is Laravel erg customizable en is Statamic extreem gebruiksvriendelijk. Afhankelijk van de wensen en het doel van de website, wordt gekeken welk CMS of Framework het beste past. Daarna bouwen we jouw website compleet op maat, zo weet je zeker dat je krijgt wat jij nodig hebt.

Website laten maken: van wireframe tot oplevering

We werken van begin tot eind op een effectieve manier aan jouw nieuwe website: van wireframe tot oplevering. Want je nieuwe website is het doel, maar de reis ernaar toe is net zo waardevol. Want tijdens de website ontwikkeling stellen we je ook vragen die te maken hebben met de rest van je business. We willen namelijk dat je nieuwe website voor je gaat werken en aansluit bij alles wat je doet. En dat betekent dat we vaak verder kijken dan onze neuzen lang zijn.

Het proces van jouw nieuwe website

Al onze websites worden op maat gemaakt, zijn persoonlijk, uniek en geschikt voor de lange termijn.

Inventarisatie

In het eerste gesprek leren we elkaar kennen. Wie ben je, hoe is het team opgebouwd, waar sta je voor en welke producten of diensten worden verkocht? Wat is de aanleiding dat je een nieuwe website wilt? Vanzelfsprekend nemen we ook de oude website door. We praten onder andere over jullie doelen en KPI’s in de kick-off meeting. Wat is je visie? Wat vind je mooi? Waar hecht jij waarde aan? Ook bekijken we enkele concurrenten, wat zijn do’s en dont’s? Op basis van het eerste gesprek wordt een functioneel ontwerp gemaakt.

Functioneel ontwerp maken

Met de verkregen informatie uit ons eerste gesprek gaan wij aan de slag. We hebben antwoord op de vragen hoe je website moet functioneren, uit hoeveel pagina’s de site moet bestaan, hoe deze eruit moeten zien en welke opties of functionaliteiten er aan toegevoegd moeten worden. Allereerst zetten we de user experience neer, ofwel de gehele structuur. Dit doen we door het maken van wireframes wat je kan zien als de bouwtekeningen van een website. Een huis bouw je ook niet zonder tekeningen en ontwerp, waarom een website dan wel?

Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp is de visuele vertaling van het functioneel ontwerp, ofwel hoe jouw website eruit komt te zien op verschillende devices. Het is meer dan simpelweg het uiterlijk van jouw site. Een grafisch ontwerp zorgt voor de verbinding tussen jouw bedrijf en (potentiële) klanten.

Technische realisatie en testfase

Het design staat, dan is het tijd om de website te laten bouwen. Van afbeeldingen tot het lettertype en van video’s tot call-to-action buttons, alles wordt technisch klaargezet. De koppelingen naar andere systemen worden geïmplementeerd en technisch worden alle elementen ingericht. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang op een testserver volgen. Na het bouwen van de website gaan wij uitvoerig testen, maar jij ook. We zorgen ervoor dat alles perfect draait op ieder device, aan de achterkant én de voorkant.

Livegang en onderhoud

Als de website klaar is voor livegang krijg je van ons een introductie van het CMS. Het is prettig als je zelf weet hoe het CMS werkt en bijvoorbeeld tekstuele aanpassingen gemaakt kunnen worden. Na de oplevering en livegang van de website begint het online avontuur pas echt. We beginnen tevens met het verzamelen van data. We gebruiken de gegevens van de bezoekers om verbeteringen te maken. Bovendien houden we de website veilig en snel. We maken jouw doelen graag met je waar. Dit doen we door middel van online marketing.

Veiligheid en privacy

Veiligheid is een heel belangrijk kenmerk van een goede website. Daarom worden er elke nacht back-ups gemaakt die 30 dagen worden bewaard. Er is sprake van 24/7-monitoring van de servers. Onze servers zijn ook nog eens streng beveiligd. De SSL van je nieuwe website wordt door ons automatisch voor je geregeld en vernieuwd. Daarnaast realiseren wij een up-/download van 10GB p/s op onze servers. Super snel dus.

Vanzelfsprekend zit hosting, een SSL certificaat en serveronderhoud als pakket bij het laten maken van een website.

Wil jij ook je smart, effective & kick-ass website laten maken?

Neem contact op