Wie is Qubiqx?

Qubiqx is een digital agency voor slimme en effectieve online solutions. Je vraagt je misschien af is dat dan een bedrijf vol tech-nerds? Bouwen ze websites, webshops of webapplicaties? En kunnen ze je ook helpen om online beter gevonden te worden en tot meer conversie te komen? Ja, Qubiqx is dit allemaal! Een bijzondere full-service digital agency waar persoonlijk contact één van de bouwstenen van succes is.

Websites als deur naar jouw merk

Je website is niet alleen het uithangbord van je organisatie, maar vaak ook de plek waar mensen jouw merk voor het eerst leren kennen. Meestal nemen ze op dat moment de beslissing of ze wel óf juist niet meer over je willen weten. Daarom gelooft Qubiqx in het ontwikkelen van een website op maat, zodat jij altijd de juiste indruk achter laat. Om dit te doen kan Qubiqx websites ontwikkelen op verschillende platformen (ook wel CMS genoemd), die ieder hun eigen mogelijkheden bieden. Zo werken wij met het simpele Wordpress, het uitermate customizable Laravel én het bijzonder gebruiksvriendelijke Statamic. Door deze verschillende smaken krijg jij altijd een website die ideaal is voor jou en jouw doelen.

Webshops met een rinkelende kassa

Een webshop die klantgericht, conversie-boostend en meetbaar effectief is kan cruciaal zijn voor je online business. Miljoenen mensen hebben het gemak van online shoppen ontdekt en Qubiqx heeft de kennis én knowhow om je te helpen deze mensen te bedienen. Met jouw wensen en de kennis van Qubiqx kan de, voor jou perfect op maat gemaakte, webshop worden ontwikkeld. Webshops worden net zoals websites ontwikkeld op verschillende platformen. Qubiqx gebruikt hiervoor Laravel, Wordpress en Shopify. Ieder platform biedt haar eigen voordelen, samen met jou wordt het platform gekozen dat het beste past bij jouw visie zodat jij je doelen kan bereiken.

Webapplicaties op maat

Qubiqx maakt naast websites en webshops ook webapplicaties op maat. Een webapplicatie verschilt van de andere twee, omdat het meer doet dan alleen het weergeven van online content. Je spreekt bij webapplicaties over gebruikers in plaats van over bezoekers. Gebruikers kunnen namelijk daadwerkelijk iets doen op een webapplicatie, meer dan enkel dingen bekijken dus. Webapplicaties zijn een goede manier om processen in jouw bedrijf te automatiseren. Voorbeelden hiervan zijn planningsystemen, facturatieprogramma’s en CRM-systemen. Qubiqx kijkt samen met jou wat je wilt en nodig hebt en maakt vervolgens voor jou de ultieme webapplicatie.

Online content speciaal voor jou

Je (online) doelgroep bedienen met content die ze aanspreekt is erg belangrijk. Zo luisteren mensen geboeid naar je verhaal. Het is echter zeker zo belangrijk dat je verhaal ook online gevonden wordt. Qubiqx kan je met alles rondom content helpen. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken van een content strategie, het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten (SEO) en advertenties in zoekmachines (SEA). Daarnaast weet Qubiqx alles over conversieoptimalisatie. Zo wordt je content niet alleen gevonden door jouw doelgroep, maar krijg je ook zoveel mogelijk leads!

Wie zit er achter Qubiqx?

Qubiqx bestaat uit een team met vrolijke en realistische developers, marketeers en vormgevers. Geen omhooggevallen guru’s maar normale mensen die geloven in hard werken en persoonlijk contact. De deur staat altijd open, ook al is het maar voor een bakje koffie. Ga eens gezellig langs, of kijk ondertussen vast op de website en zie wie jouw nieuwe Tech-helden zijn!

Wil jij ook een awesome webapplicatie laten bouwen?

Neem dan contact op!