Websites 路 webshops 路 webapplicaties 路 marketing

馃殌 Gratis marketingscan Vraag vrijblijvend aan!*

*actie geldig tot en met 31-03-2023

Smart, effective & kick-ass online solutions

Ben jij, net als No Excuse Energy, klaar voor de volgende stap met je bedrijf?

31 reviews van onze klanten

Qubiqx is jong en dynamisch; ze denken met je mee, kunnen -en doen wat ze beloven en voelt meteen al als een juiste keuze. Onze nieuwe volwaardige en makkelijk aan te passen website is nu 1 dag online (sinds 7 juni 2020) en ik weet zeker dat Qubiqx er, daar waar we er zelf niet uitkomen, klaar zal staan ter ondersteuning. Keep up the good work Robin en Team!

Erwin Loenen, Technisol

Websites bouwen, dat kunnen wij wel!

Wij bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren websites, webshops en applicaties. Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden, die altijd beter presteren dan de vorige website, die gemakkelijk zijn in gebruik 茅n nieuwe klanten opleveren. De juiste technieken en inzichten bepalen samen het succes van je website.
Meer lezen over websites

Een klantgerichte, conversie-boostende en meetbaar effectieve webshop moet de cornerstone zijn van je online business. Vooral nu het gemak van online shoppen zich heeft genesteld in het leven van miljoenen mensen, wil je niet achterblijven. Presentatie, techniek, veiligheid: wij zorgen ervoor dat je webshop een goed converterende shop wordt! Een webshop is namelijk meer dan alleen een online verkoop kanaal.
Meer lezen over webshops

Haal meer uit je website of webshop met een webapplicatie! Waar vroeger een website of een webshop voldoende was kiezen steeds meer ondernemers om ook een webapplicatie te laten maken. Een webapplicatie wordt gebruikt om processen te optimaliseren, is erg divers en kan erg uiteenlopende doeleinden hebben. Daarom is het belangrijk dat jouw webapplicatie doet wat jij nodig hebt. Wij helpen je maar al te graag met het ontwikkelen van een webapplicatie.
Meer lezen over webapplicaties

Integraties en tools! Moeilijk? Niet voor ons. Hier hebben we onder andere al ervaring mee!

Welke voeg jij toe?

Jouw bedrijf online laten groeien? Easy!

Een verhaal dat niet wordt gehoord door de juiste mensen sterft vaak een stille dood. SEO (Search Engine Optimization) maakt je website of webshop vindbaar voor de juiste mensen. Een SEO-traject is een intensief, langdurig proces wat je uiteindelijk structureel veel oplevert. Als je tenminste voor long-term succes durft te gaan.
Meer lezen over SEO

SEA (Search Engine Advertising) is the way to go als je direct beter zichtbaar wilt zijn. Op basis van jouw doelstellingen, KPI鈥檚 en mogelijkheden, stippelen we een strategisch plan uit waarmee je het meeste uit je beschikbare advertentiebudget haalt. We beheren, optimaliseren en genereren traffic en leads waarmee jij verder komt. Let鈥檚 go!
Meer lezen over SEA

Social media marketing is een sterk, en bijna onmisbaar, onderdeel van je marketingstrategie. Social media is een manier om je bekendheid op te bouwen, dingen te delen en de interactie op te zoeken. Alles met als doel uiteindelijk potenti毛le klanten te bereiken.
Meer lezen over social media marketing

Je website wordt goed gevonden in Google. Je advertenties in Google Ads en social media zijn een succes. Er komt genoeg verkeer naar je website maar toch haal je niet voldoende rendement uit deze bezoekers. Ze converteren te weinig, niet vaak genoeg, of de orderwaarde is te laag. Door Conversie Optimalisatie (CRO) toe te passen, kan er door een methodische aanpak meer conversie worden behaald.
Meer lezen over conversieoptimalisatie

Content matters. Content is king. En wat ons betreft zijn copywriting en SEO-teksten de belangrijkste vormen van content. Met behulp van copywriting vertellen we niet alleen jouw verhaal aan de mensen waarvan jij wil dat ze het horen, maar ook aan Google. Super waardevol, dus. En ook hiervoor kan je bij ons terecht; we helpen je er graag mee.
Meer lezen over copywriting

Complexe webshop opgezet in samenwerking met Robin. Website werkt uitstekend en heb nog nooit het antwoord 'nee' gehoord op een technische vraag van iets wat ik graag aangepast wilde zien. Al met al erg tevreden!

Koen van Heest, Gamekoning

Voor het opzetten van een nieuwe webshop waren we op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die ons hierin kon ondersteunen. Ik heb Robin van Qubiqx toen een berichtje gestuurd of hij wilde bellen en zo geschiedde. Meteen vanaf het begin een goede klik en al snel werd duidelijk dat Qubiqx erg kundig is in haar vakgebied. Omdat we met de webshop nogal wat gevoelige data verwerken stond veiligheid voor ons voorop en Qubiqx bouwde voor ons dan ook een webshop die dit wist te waarborgen. De webshop is helemaal naar onze wens ingericht en correcties werden snel geregeld. Ik kan Qubiqx iedereen aanraden, zelf heb ik een IT-achtergrond en dan ligt de lat voor het zoeken van een ontwikkelaar erg hoog, gelukkig wist Qubiqx deze verwachtingen zelfs te overtreffen!

Roy Wijkstra
CEO van KaartDirect

Zeer professioneel, flexibel bedrijf. Denken en werken met je mee van de begin tot de eind fase. Geen vraag is te veel, zelfs in de avonduren en weekenden zorgen ze er voor dat verbeteringen worden doorgevoerd of problemen worden verholpen. Kortom, een absolute aanrader!

Valentijn Loenen
CEO van Vabostore

We show what we do best Our proud, our pride, onze paradepaardjes

No Excuse Energy

Bekijk case
webshop - marketing

Quezy

Bekijk case
maatwerk applicatie

KaartDirect

Bekijk case
maatwerk webshop

Gamekoning

Bekijk case
Webshop - marketing

Grapegarden

Bekijk case
maatwerk webshop

Klaar om te groeien?

Neem contact met ons op als je klaar bent om te groeien! Wij gaan voor slimme en effectieve online solutions om jouw bedrijf naar the next level te brengen. What are you waiting for?

Contact opnemen