Navigeer naar hoofd content

Smart, effective & kick-ass online solutions

Websites · webshops · webapplicaties · marketing

Honeycomb
150% meer omzet
Honeycomb
323% meer bezoekers
Honeycomb
200ms laadtijd
Macbook Pro
150% meer omzet, 323% meer bezoekers en 200ms laadtijd
Illustratie

Wij zijn Qubiqx

Wij zijn Qubiqx. Full service en toch persoonlijk. Tech-nerds maar down-to-earth. En allround zonder onze passie uit het oog te verliezen. We bouwen slimme en effectieve online oplossingen voor bedrijven die meer uit hun online business willen halen. Dat doen we onder andere met websites, webshops en webapplicaties. Maar ook met SEO, SEA, copywriting en conversieoptimalisatie. Een bijzonder full service-pakket met de toegankelijkheid van een kleine digital agency.

We zijn aantoonbaar betrouwbaar, snel en flexibel. We hebben ervaring met gevoelige data en kunnen er veilig mee werken, ook als ‘ie big is. We zijn realistisch proactief, wat betekent dat we met je meedenken, zonder je gouden bergen te beloven. En omdat we begrijpen dat je ons niet zomaar op onze mooie, blauwe ogen wil geloven, laten we onze cases en reviews liever voor ons spreken.

Wij zijn Qubiqx: een kick-ass digital agency voor slimme en effectieve online solutions. Wie ben jij? En wat kunnen we voor je doen?

Lees meer over Qubiqx

Stuff we've done right!

Een klantenkring om trots op te zijn!

Of we nou werken voor de bakker om de hoek, of voor die grote multinational, we zijn even trots op alle projecten die we met veel plezier gerealiseerd hebben. Jij wilt hier nu ook tussen staan hè?

Meet the team.
Dit zijn de toppers.

Fingerprint
Illustratie

Lees wat onze klanten vertellen

Complexe webshop opgezet in samenwerking met Robin. Website werkt uitstekend en heb nog nooit het antwoord 'nee' gehoord op een technische vraag van iets wat ik graag aangepast wilde zien. Al met al erg tevreden!

Koen van Heest

CEO bij IkWilTegoed

Fingerprint

Voor het opzetten van een nieuwe webshop waren we op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die ons hierin kon ondersteunen. Ik heb Robin van Qubiqx toen een berichtje gestuurd of hij wilde bellen en zo geschiedde. Meteen vanaf het begin een goede klik en al snel werd duidelijk dat Qubiqx erg kundig is in haar vakgebied. Omdat we met de webshop nogal wat gevoelige data verwerken stond veiligheid voor ons voorop en Qubiqx bouwde voor ons dan ook een webshop die dit wist te waarborgen. De webshop is helemaal naar onze wens ingericht en correcties werden snel geregeld. Ik kan Qubiqx iedereen aanraden, zelf heb ik een IT-achtergrond en dan ligt de lat voor het zoeken van een ontwikkelaar erg hoog, gelukkig wist Qubiqx deze verwachtingen zelfs te overtreffen!

Roy Wijkstra

CEO van KaartDirect

Fingerprint

Qubiqx is jong en dynamisch; ze denken met je mee, kunnen -en doen wat ze beloven en voelt meteen al als een juiste keuze. Onze nieuwe volwaardige en makkelijk aan te passen website is nu 1 dag online (sinds 7 juni 2020) en ik weet zeker dat Qubiqx er, daar waar we er zelf niet uitkomen, klaar zal staan ter ondersteuning. Keep up the good work Robin en Team!

Erwin Loenen

Technisol

Fingerprint